Türkiye'de En Çok İzlenen Yabancı Diziler

 Türkiye'de farklı platformlarda yayınlanan en çok beğenilen ve izlenen yabancı dizileri sizler için listelemek istedim. Birbirinden güzel dizileri sizlerin de izlemesini önemle tavsiye ediyorum.

Diziler bilim kurgu, polisiye, korku, drama, aksiyon, savaş gibi karışık kategorilerden oluşmaktadır. Kendi kişisel film yönelimlerinize uygun olmasa da her birini izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Fringe


  • Fringe 2008 yapımı, bilim kurgu ve polisiye dizisidir. Çatlak bir profesörün çılgın bilimsel ve araştırmacı deneylerini diziye çok iyi aktarmışlar. Eğlenceli ve bir o kadarda heyecan verici bir dizidir.

Westworld


  • Westworld 2016 yapımı, bilim kurgu dizisidir. Çeşitli robotlar üreterek vahşi batıyı canlandırmalarını isteyen profesörler ve insanlardan oluşan güzel bir dizi.

Prison Break


  • Prison Break 2005 yapımı bir dram dizisidir. Bir mühendisin abisini cezaevinden kurtarmak için çeşitli planlar yaptığını gösteren aksiyon dolu bir dizi izlemenizi tavsiye ederim.

The Walking Dead


  • TWD 2010 yapımı korku ve zombi salgını hakkında çekilmiş bir dizidir. Dünya çapında ses getirmiş diziler arasında yer almaktadır. Oldukça gerçekçi sahneler dizinin kalitesini ortaya koyuyor.

Game Of Thrones


  • Game Of Thrones 2011 yapımı, kaliteli ve dünya çapında ün kazanan dizilerden birisidir. Savaş, bilim kurgu, korku, aksiyon hepsini barındıran fantastik bir dizidir. Mutlaka duymuşsunuzdur fakat izlemediyseniz bu diziyi geç olmadan izleyin.

Breaking Bad


  • Breaking Bad 2008 yapımı drama dizisidir. Kimya profesörü ve öğrencisinin uyuşturucu üreterek para kazanmaya çalıştığı ve kirli işlere nasıl bulaştığını anlatan kimi zaman aksiyon dolu, kimi zamansa komedi içeren diziyi izlemelisiniz.

Spartacus


  • Spartacus 2010 yapımı dizi, Roma imparatorluğu döneminde gerçekleşen gladyatör dövüşlerini ve Roma'ya kafa tutan Spartacus tarihini konu alan bir dizidir. Oldukça aksiyon dolu bu diziyi de izlemenizi önemle tavsiye ederim.

The Witcher


  • The Witcher dizisi 2019 yapımı fantastik bir dizidir. Orta çağı anlatan ve bir mutant savaşçının hikayesini konu almaktadır. Oldukça etkileyici dizi, günümüzde hala izlenmekte ve yeni bölümleri çıkmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Proxy Koruma Remotesi

Kırklareli Sohbet Sitesi

Mirc Özel Kapatma ve İgnore Etme Komutu

Chanserv Akick Atma Komutu

Nick Şifresi Değiştirme Komutu

Türkçe mIRC 6.35 İndir, Turkce mIRC Download

Mirc Script Bot Konuşturma Komutu

Ajoin Komutu (Otomatik Kanala Girme)

Kaliteli ve Güvenilir Sohbet Siteleri

Op Yazma Komutu mIRC